1

Συστήματα Υγείας & Ευεξίας

Προστέθηκε από odigos

0 αξιολογήσεις

Κατηγορίες E-shop, Service, Εμπόριο, Καθαρισμός Στρωμάτων, Καθαρισμός Τζαμιών, Καθαριστές Αέρα, Κέντρα Αισθητικής & Αδυνατίσματος, Οικιακά Είδη & Σκεύη, Συστήματα Ευεξίας, Τεχνικές Υπηρεσίες, Υδραυλικά, Υδραυλικοί, Φίλτρα Νερού, Ψύκτες Νερού

Follow:

Επαφή Listing Ιδιοκτήτη

Επικοινωνήστε με τον Listing, της Επιχείρησης

Για να ενημερωθείτε για αυτή την listing, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε ένα μήνυμα στον listing υπεύθυνο της.


Συστήματα Υγείας & Ευεξίας

Τα wellness stores δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και Κύπρο, προσφέροντας επώνυμα και μοναδικά προϊόντα από όλο τον κόσμο, με στόχο την υγιεινή διαβίωση του ανθρώπου.

Οι τομείς που καλύπτουν τα προϊόντα μας είναι: Επεξεργασία νερού, φίλτρα νερού, ψύκτες νερού, ιονιστές νερού, καθαρισμός αέρα, υγιεινή μπάνιου, συμπληρώματα διατροφής, αποχυμωτές χαμηλών στροφών ενώ διατίθενται και άλλα προϊόντα που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη στο σπίτι ή πιο λειτουργική στο χώρο εργασίας.

Όλα τα προϊόντα μας είναι επώνυμα και έχουν πιστοποιηθεί από διεθνείς οργανισμούς και ανεξάρτητα εργαστήρια, κάτι που κρίνεται απαραίτητο στις μέρες μας για την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία τους. H περιήγηση στην ιστοσελίδα μας θα σας δώσει την απόλυτη λύση με βάση την ανάγκη και την εφαρμογή που θα θέλατε.

Τις αγορές σας μπορείτε να τις κάνετε μέσω του e-shop των wellness stores, ή επικοινωνώντας μαζί μας.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 801 100 4041 (χρέωση μιας αστικής μονάδας)
Τηλεφωνικό κέντρο: 210 7712199

Προσθέστε της Αξιολόγησης σας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να προσθέσετε την κριτική σας.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων